harterapi.blogg.se

Alla vill vi ha glamorösa, välmående och lättskötta hår och helst inte lägga ner så mycket pengar på olika behandlingar. Svaret på våra önskningar är att skapa en bra grund och ge ditt hår rätt vård i den dagliga rutinen. I bloggen får du tips och idéer från hår- och hårbottenspecialist Carina Hansson Berg om den enklaste vägen till ett lyckligt hår.

Svar på frågor kring ditt hår!

Publicerad 2016-05-15 16:56:00 i Allmänt,

Har du frågor som du funderar på och skulle vilja ha hjälp med avseende ditt hår, så har du nu chans att via den här bloggen få tips och idéer som kanske kan hjälpa dig med det du undrar över.

Carina Hansson Berg Frisör och hår- och hårbottenspecialist hjälper dig att svara på frågor kring ditt hår/hårbotten och svaren är utifrån ett alternativt tankesätt.

Skriv dina frågor i bloggen så får du svar inom kort!
Kommentarer (1)

Kommentarer

Postat av: Sandra

Publicerad 2016-05-16 18:34:35

Hej! Har sett att många naturliga schampon innehåller tea tree oil, vad har den för effekt på håret/hårbotten?

Svar: Hej! Tea tree oil har många olika funktioner oavsett vad den ingår i för produkt. Den fungerar bl.a. som en medicinalväxt och genom dess tillförsel så har den en viss läkande effekt på huden. I vissa sammanhang kan den också fungera som konservering. Jag vill även ge ett litet varningstecken, då det kan vara en ganska stark vätska som kan ge oönskade utslag ss. eksem och till och med brännskador. Men används den rätt och med måtta, så är den mycket effektiv och kan rekommenderas.
Carina Hansson Berg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela